Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی: گاز سوز کردن خودرو‌ها هیچ آسیبی به موتور خودرو نمی‌زند.
به گزارش خبرگزاری آریا، محمد رضایی با اشاره به طرح گازسوز کردن رایگان خودرو‌های عمومی گفت: تجربه نزدیک به دو دهه استفاده از خودرو‌های گاز سوز در کشور و همچنین بررسی‌های مرکز تحقیقات ایران خودرو ثابت می‌کند گازسوز کردن خودرو‌ها آسیبی به موتور خودرو نمی‌زند و هزینه‌های نگهداری و تعمیرات این خودرو‌ها به مراتب کمتر از خودرو‌های بنزینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: به منظور توسعه مصرف CNG و کاهش مصرف بنزین در سبد سوخت، دارندگان خودرو عمومی می‌توانند با مراجعه به سامانه جدید نسبت به ثبت نام گازسوزکردن خود به رایگان اقدام کنند.
دستیار مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراروده‌های ضمن اعلام سامانه جدید ثبت نام گازسوز کردن خودرو عمومی https://gcr.niopdc.ir گفت: متقاضیان می‌توانند با ثبت نام در این سایت و پس از احراز هویت پلاک خودرو خود، نشانی محل کارگاه را تعیین تا جهت انجام مراحل گازسوز کردن خودرو خود اقدام کنند.
به گفته وی خوردرو‌های عمومی اعم از وانت ها، تاکسی ها، وانت نیسان و ون‌های مسافر بر می‌توانند با ثبت نام در نوبت دهی دریافت این نوع خدمات قرار گیرند.
رضایی در زمینه این طرح اعلام کرد: باهماهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت، شرکت ملی پالایش و پخش متولی شد تا نرم افزار جامعی تهیه شود. بدین ترتیب سامانه دوگانه سوز کردن خودرو‌های عمومی ایجاد شد که در این سامانه به هیچ عنوان اطلاعات نادرست و فیک وجود نخواهد داشت.
وی بابیان اینکه در سامانه جدید نوبت دهی به صورت شفاف به کاربران اعلام می‌شود و مردم دچار سردرگمی نخواهند شد، گفت: تاکنون ثبت نام حدود 6000 هزار خودرو در سامانه جدید تکمیل شده و این خودرو‌ها در نوبت گاز سوز شدن قرارگرفته است.
رضایی با بیان اینکه با اجرای این طرح تمام ظرفیت دوگانه سوز کردن خودرو‌ها در کشور به این طرح اختصاص یافته است، گفت: این سامانه فعلا به ثبت نام از مالکان خودرو‌های عمومی اختصاص یافته ومالکان خودرو‌های شخصی فعلا در این سامانه ثبت نام نکنند.
وی با بیان اینکه گازسوز کردن خودرو‌های عمومی رایگان است، افزود: فرصت ایجاد شده برای مالکان خودرو‌های عمومی شامل تاکسی وانت بار، نیسان بار‌ها و ون‌های مسافربر یک فرصت استثنایی است و توصیه می‌کنیم مالکان مشمول این طرح هرچه سریعتر اقدام کنند.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران هم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما با اشاره به اهمیت اجرایی این طرح گفت: طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های عمومی یکی از پروژه‌های مهم و بزرگ در وزارت نفت و همچنین شرکت ملی پالایش و پخش است.
کرمی گفت: هدف نهایی از این پروژه تبدیل یک میلیون و 460 هزار خودروی عمومی اعم از تاکسی و وانت به دوگانه سوز است.
وی افزود:پیش بینی می‌شود تاپایان اجرای این طرح روزانه 12 میلیون متر مکعب افزایش مصرف CNG و 12 میلیون لیتر کاهش مصرف بنزین رقم بخورد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، کرمی در زمینه میزان سرمایه گذاری و تامین مالی این طرح هم گفت: بر اساس مصوبه شورای اقتصاد، یک میلیون و 460 هزار خودروی عمومی با وام بلاعوض و بصورت رایگان گاز سوز می‌شود و تمامی هزینه‌ها را مجموعه نفت از محل صرفه جویی ناشی از اجرای این طرح پرداخت می‌کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: گاز سوز خودرو شرکت ملی پالایش و پخش گازسوز کردن خودرو سوز کردن خودرو ها خودرو های عمومی سامانه جدید دوگانه سوز ثبت نام گاز سوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۳۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

آفتاب‌‌نیوز :

 اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

واردات ۸.۴ میلیارددلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس‌کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال ۱۴۰۲ به‌میزان ۸ میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ به‌لحاظ ارزش ۳۲.۶۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است.

وی در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با ۱۳ درصد، کرمان موتور با ۹.۶۵ درصد و کوروش موتور آریا با ۵.۳۵ درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیارد‌ها دلار به شرکت‌های مونتاژکار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سؤالی که در اینجا مطرح می‌شود این است؛ با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل‌توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل‌توجهی توسط شرکت‌های مونتاژکار با توجه به تخصیص ارز ۳-۴ میلیارد دلاری به آنهاست.

همچنین دیگر نکته‌ای که برخی از کارشناسان مطرح می‌کنند این است؛ آیا این امکان وجود نداشت بخشی از ارز‌های تخصیص داده‌شده به شرکت‌های مونتاژکار صرف واردات خودرو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت‌ها تخصیص داده شده است، می‌توان تعداد قابل‌توجهی خودروی باکیفیت وارد کشور کرد که یقیناً می‌تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • بازگشت پرشکوه هاوال با H6
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • (تصاویر) شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • موتور ۶ سیلندر بنزینی بومی چه ویژگی دارد؟
  • تصاویری از تازه‌ترین شاسی‌بلند لامبورگینی: اوروس SE
  • این خانه بدون کوچکترین تغییر و آسیبی به طبیعت ساخته شده! (عکس)